HİBE KAYNAKLARINA DÖNÜK PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ

08Kas(Kas 8)09:3010(Kas 10)16:00HİBE KAYNAKLARINA DÖNÜK PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ

Etkinlik Bilgileri

KAYIT OL

Eğitim Denizli Ticaret Odası Salonunda yapılacaktır.

İÇERİK
• Hibe nedir, neden verilmektedir?
• Güncel hibe programları tanıtımı, başvuru ve değerlendirme süreçleri
• Başvuru Rehberleri okuma yöntemleri
• Proje ortaklıkları ve paydaşlar
• Proje döngüsü yönetimi ve Mantıksal çerçeve yaklaşımı
• Faaliyet ve zaman planlaması
• Kaynak planlaması ve Bütçe hazırlanması
• Hibe başvuru formu ve eklerinin incelenmesi
KİMLER KATILMALI
Hibe Kaynaklarına Yönelik Proje Hazırlamak İsteyen Çalışanlar
EĞİTMEN
Sıdıka Arıkan, Denizli Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Direktörü
Sıdıka Arıkan 2005 yılından bu yana KOSGEB, AB, TÜBİTAK, UNDP ve Kalkınma Ajansları kurumlara yönelik proje dosyası hazırlama, proje yazma eğitimi verme, proje uygulama danışmanlığı tecrübesine sahiptir. Ahiler Kalkınma Ajansı, Güney Ege Kalkınma Ajansı, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı proje yama eğitimleri ile, EBİC Avrupa İşletmeler Ağı ve Gaziantep Teknokent GATEK AB destekli projelerinde proje yazma eğitimleri vermiştir.
AB destekli Ulusal Ajans projesinde (2005-2006), MFİB Tedarik süreci (2006-2007), ABİGEM Ağının Yaygınlaştırılması projesinde (2008-2010), İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi projelerinde (2017-2018) görev almış ve son olarak “Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm” projesinin ilk aşamasından (2017-devam eden) bu yana görev almaya devam etmektedir. Denizli ABİGEM Denizli Ticaret Odası iştiraki olup, 2008’de kurulduğu günden bu yana Denizli ABİGEM’de çalışan Sıdıka Arıkan 2010 yılından beri Direktör olarak görev almaktadır.
YÖNTEM
Eğitim teorik anlatım ile birlikte uygulamalı olarak gerçekleştirilecektir

Daha fazla göster

Zaman