İhracatta Başarılı Satışın Sırları

Etkinlik Bilgileri

Kayıt için: https://forms.gle/QNSJR2A6g3jKH6zA9

TANITICI İÇERİK

Elinizdeki ürün ne derece kaliteli, fiyatı pazara ne derece uygun olursa olsun bunlar satış için yeterli olmayabilir. İhracatta başarılı bir satışın gerçekleştirilebilmesi için 6 aşamanın sırasıyla ve gerektiği şekilde tamamlanmış olması gerekir. Bu eğitimde sözü geçen bu 6 aşamanın neler olduğu, bu aşamaların nasıl aşılacağı öğretilecektir.

KİMLER KATILMALI?

İşletme sahipleri ve üst düzey yöneticiler

EĞİTMEN KİMDİR?

1985 yılında dış ticaret sektöründe çevirmen olarak çalışmaya başladı, Hacettepe Üni. İngiliz Dil Bilimi bölümünden 1987’de mezun oldu. 1996 yılında dış ticaret eğitimleri vermeye başladı. İlk kitabı YENİ İŞİMİZ DIŞ TİCARET 1999 yılında yayınladı. Kitap 2019 Mayıs ayında 12. Baskısını yaptı. 2004’te Danışmanlık çalışmalarına başladı ve 2006 yılında danışmanlığını verdiği bir firma KOSGEB tarafından o dönemde ihracatını en çok arttıran KOBİlere verilen , “hızlı balık” ödülünü aldı. 2019 Haziran ayına kadar 58 il ve 16 ülkede 3155 gün eğitim ve 526 gün danışmanlık çalışması gerçekleştirdi. Avrupa Birliği’nin Türkiye’de gerçekleştirdiği “uluslararasılaşma” projelerinde yerel uzman olarak görev almaktadır. Dış ticaret ile ilgili 10 kitabı vardır. Anadolu Dış Ticaretçiler Derneği kurucularındandır ve Amatör Denizci Belgesi sahibidir.

YÖNTEM

Eğitim teorik öğreti ve başarılı satış örnekerinin gösterileceği örnek çalışmalarla gerçekleştirilecektir.

Daha fazla göster

Zaman