EGE BİLGİ VE YENİLİK MERKEZİ

EGE BİLGİ VE YENİLİK MERKEZİ (EBIC – EGE)

Avrupa Birliği’nin Rekabet ve Yenilik Merkezi Programı Çerçevesinde AB Komisyonu tarafından oluşturulan Avrupa İşletmeler Ağı kapsamında, Denizli Ticaret Odası bünyesinde 2008 yılından bu yana faaliyet gösteren Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi (EBIC – EGE) işletmelerin yabancı firmalarla ticari ilişkilerinin geliştirilmesinin yanında inovasyon ve AR – GE çalışmalarını desteklemek üzere oluşturulmuş bir AB projesidir.
54 ülkede 600’den fazla kuruluşun katılımıyla faaliyet gösteren iş ve yenilik merkezleri; işletmelere yenilik, teknoloji ve uluslararası ticari işbirlikleri gibi konularda danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.
Proje çalışmasını sürdüren kurumlar; EBIC – EGE projesinin ortakları Denizli Ticaret Odası; Ege Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama Merkezi (EBILTEM) ve Ege Bölgesi Sanayi Odası.