Denizli Gümrük Müdürlüğü yetkilileri, “26 Ocak Dünya Gümrük Günü” dolayısıyla Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti.

Denizli Gümrük Müdürü Mehmet Şensoy, Gümrük Müdür Yardımcısı Hayati Demir, Bölge Amiri Abdullah Bingöl ve Memur Meliha Demir’e ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Başkan Erdoğan, “Dünya Gümrük Gününüz kutlu olsun. Sizler, önemli bir görevde bulunuyorsunuz. Denizli iş alemi ve sivil toplum kuruluşları olarak Denizli Gümrük Müdürlüğümüz ekiplerini canı gönülden kutluyor ve tebrik ediyoruz. Gece gündüz demeden bu şehre katkı sağlıyorsunuz.” dedi.

Dünyadaki gümrükler ile de iş yaptıklarını dile getiren Erdoğan,  “Türkiye ve Denizli olarak en hızlı işlem yapan bir gümrüğe sahibiz. Tabii ki burada yöneticilerimiz, işlerin hızlı olmasında en büyük etkendir. Denizli olarak sizlerden çok memnunuz.” diye konuştu.

Kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının birlikte hareket etmesinin önemine de değinen Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı: “Şehrin kalkınmasında sadece üretim yeterli değildir. Kamu kurum kuruluşlarının da ihracatçı ve sanayici ile birlikte hareket etmesi gerekmektedir. Denizli Gümrük Müdürlüğümüzün de diğer kurumlarla birlikte yürüdüğünü görmek bizleri memnun ediyor. Hizmetleriniz dolayısıyla teşekkür ediyoruz.”

Gümrük gününde tüm paydaşlarını ziyaret ettiklerini dile getiren Gümrük Müdürü Mehmet Şensoy, “2023 yılında 500 milyar dolarlık ihracat hedefimiz var. Bunu gerçekleştirebilmek için sanayicimiz ve ihracatçımızın her zaman yanındayız. Elimizden geldiğince yasal çerçevede desteğimizi sürdüreceğiz.” dedi.