Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil’i makamında ağırladı.

Denizli ekonomisi ve oda çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Erdoğan “İl ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için projeler üretip, çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Gerektiğinde çantamızı alıp, nerede nasıl ticaret yapabileceğimizi araştırmak için ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bunu yaparken yalnızca dış piyasayı düşünmüyoruz. İç piyasamızı da canlandırmak için çeşitli çalışmalar içerisindeyiz. Bu sebeple Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Diğer odalarla ortaklaşa faydalı çalışmalar yapabileceğimizi düşünüyorum. Kendileriyle her türlü ticari işbirliği ve görüş alışverişi yapmaya hazırız” dedi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erbil ise Denizli Ticaret Odasının çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek il oda başkanlarıyla tanışmak, görüşmek amaçlı bu tür ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Erbil “Denizli’nin sektörel anlamda her geçen gün geliştiğini, farklılaştığını görüyorum. Bizlerde Manisalı işadamları olarak Denizlili işadamlarıyla işbirliğine her zaman varız. En kısa zamanda İlimizde ve Odamızda misafir etmek isteriz” diye konuştu.

Yapılan konuşmalar sonrasında Başkan Erdoğan ile Başkan Erbil birbirlerine illerini temsil eden çeşitli hediyeler sundular.