Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Teknokent’in, olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı. Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Teknokent Başkan vekili oldu.

Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın Rektör Vekili olarak atanmasından sonra, Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Pamukkale Teknokent Yönetici A.Ş.’de, olağanüstü genel kurul yapıldı. Genel Kurulda, PAÜ adına Rektör Kutluhan Teknokent Yönetim Kurulu Başkanlığı’na, DTO Başkanı Uğur Erdoğan ise Başkan Vekilliği görevine getirildi.

DSO Başkanı Müjdat Keçeci, DTB Başkanı İbrahim Tefenlili, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Prof. Dr. Necip Atar, Prof. Dr. Selçuk Burak Haşıloğlu ve Prof. Dr. Mustafa Buluş da yönetim kurulu üyeliklerine seçildi.

BAŞKAN ERDOĞAN: “ÜNİVERSİTEMİZ İLE İŞ DÜNYAMIZ, SAĞLIKLI BİR İŞ BİRLİĞİ YÜRÜTECEK”

Teknokent’te yeni bir dönem başladığını belirten DTO Başkanı ve Teknokent Başkan Vekili Uğur Erdoğan, “Odalar, 3 yıl önce yönetimden istifa etmişti. Yeni Rektör atanınca, konuyu aktardık. Hemen olağanüstü genel kurula gidildi. Pamukkale Teknokent, üniversite ile iş dünyasının sağlıklı bir iş birliği yürüteceği bir yapıya kavuştu artık. Hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.