10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla yazılı bir açıklamada bulunan Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, “Türkiye, seninle… ‘En büyük eserim’ dediğin Cumhuriyet’in bekçisiyiz. Ülkemizin yarınları için, var gücümüzle ve hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde yazılı bir mesaj yayımlayan Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, “Sensiz geçen 82 yılda, geride bıraktığın Türk Milleti’ne aşıladığın inanç, azim ve çalışkanlıkla, ülkemiz her geçen gün daha da büyüdü. Türkiye, özellikle son yıllardaki gayret ve başarılarıyla, şu an artık sadece bölgesinde değil tüm dünyada söz sahibi; savunma sanayi, ticareti ve gelişmişlik endeksiyle en önde gelen ülkeler arasında. İstiklal Harbi’nde elde ettiği askeri zaferi, sensiz ama senin ilkelerinle, gösterdiğin muasır medeniyet hedefine taşımak için mücadele eden milletimiz, bugün o güzel günlere daha yakın. Türkiye, hep seninle… Milletçe, ‘En büyük eserim’ dediğin Cumhuriyet’in bekçisiyiz. Ülkemizin yarınları için, var gücümüzle, el birliğiyle ve hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.