Denizli Ticaret Odası, Milli Eğitim Müdürlüğü ile, Mesleki ve Teknik Eğitim Okul Sektör İş Birliği protokolü imzaladı. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün ile protokolü imzalayan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, “Oda olarak, eğitime her zaman önem veriyor ve katkı sağlıyoruz. Bu protokol ile, öğrencilerimizi destekleyecek ve meslek ahlakı ile ahilik değerlerine sahip olarak yetiştirilmesini sağlayacağız. Hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Denizli Ticaret Odası, sosyal sorumluluğunu yerine getirmeye devam ediyor. Meslek ahlakı ve ahilik değerlerini benimseyen öğrenciler yetiştirilmesi için Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladı.

BAŞGÜN, DENİZLİ TİCARET ODASI’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Denizli Ticaret Odası’nın eğitimin her alanında kendilerine destek vermeye devam etmesinin camialarını son derece mutlu ettiğini söyleyen Denizli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, bu protokolün mesleki eğitime önemli bir katkı sağlayacağına inandıklarını kaydetti. Başgün, “Denizli Ticaret Odası, eğitim için her zaman elini taşın altına koymuştur. Bugün de mesleki eğitimin kalitesini artıracağına inandığımız, önemli bir protokolü imzaladık. Hayırlı ve uğurlu olsun. Denizli Ticaret Odası Başkanımız sayın Uğur Erdoğan ile ekibine teşekkür ederiz.” diye konuştu. 

BAŞKAN ERDOĞAN: “MESLEKİ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ”

Ahilik geleneğinin gelecek nesillere aktarılmasının önemli olduğunu ifade eden Başkan Erdoğan ise, “İmzaladığımız protokol ile, öğrencilerimizin meslek ahlakı ve ahilik değerlerine sahip olarak yetiştirilmesini sağlayacağız. Ayrıca, beceri eğitimi ve staj imkânları oluşturup, öğrencilerin alanları ile ilgili fuar etkinliklerine katılmalarını sağlayacağız. Başarılı 10 öğrencimize burs imkânı sağlamanın yanında öğretmenlerimizin alanlarıyla ilgili konularda seminerler için iş birliği yapacağız. Hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.