Denizli Ticaret Odası (DTO) tarafından hazırlanan Denizli Vakıf Üniversitesi Fizibilitesi Projesi’nin çalışmaları başlıyor. Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)’nın 2020 Yılı Fizibilite Desteği Programı’na alınan Denizli Vakıf Üniversitesi Fizibilitesi Projesi’nin protokolünü, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ile GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan imzaladı. Başkan Erdoğan, “Bu projemizle, Denizli Vakıf Üniversitemiz için şehrimizin dinamiklerini de dikkate alacak bir fizibilite raporunun ortaya çıkmasını bekliyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

DTO’nun Denizli Vakıf Üniversitesi Fizibilitesi için başvurusu, GEKA’nın 2020 Yılı Fizibilite Desteği Programı’na alındı. Onay sürecinin tamamlanmasının ardından, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ile GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan, Denizli Ticaret Odası başkanlık makamında projenin protokolünü imzaladı.

BAŞKAN ERDOĞAN: “HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN”

Projenin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, “Denizli’mizin kalkınması ve rekabet gücümüzün artması için nitelikli işgücüne sahip etkin bir işgücü piyasasının oluşturulması ile sanayi sektöründe yenilik, markalaşma, dijitalleşme, verimlilik ve dış ticaret kapasitesinin geliştirilmesini sağlayacak bir Denizli Vakıf Üniversitesi kurulmasını istiyoruz. Bunun fizibilitesi, şehrimizin dinamiklerini de dikkate alarak hazırlanmalıdır.” dedi.

AKDOĞAN: “DTO, FARKLI VE ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJE HAZIRLADI”

GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan ise, imza töreninde yaptığı konuşmada, Denizli Ticaret Odası’nın farklı ve önemli bir proje hazırladığını belirterek, “Denizli Ticaret Odası tarafından hazırlanan Denizli Vakıf Üniversitesi Fizibilitesi Projesi, ajansımızın 2020 Yılı Fizibilite Desteği Programı’na alındı. Bu projenin, ilimiz ile bölgemize ciddi katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Hayırlı olsun.” diye konuştu.