Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Makina Sanayici İşadamları Derneği (MAKSİAD) yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Konuklarıyla sektörleri, Denizli’yi, oda ve derneklerindeki projelerini ve hizmetlerini istişare etti. Başkan Erdoğan, ayrıca MAKSİAD heyetini, hizmet binalarını gezdirerek ayrıntılı bilgilendirdi.     

MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı ile yönetim kurulu üyeleri, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti. Başkan Erdoğan, konuklarına Denizli Ticaret Odası’ndaki projeleri ile hizmetlerini anlattı; DTO hizmet binasını gezdirerek odalarındaki yenilikler, hizmet anlayışları ve işleyişleriyle ilgili ayrıntılı bilgi verdi.

Görüşmede Denizli’deki sektörlerin gelişmesi adına üyelerine her türlü desteği verdiklerini söyleyen Başkan Erdoğan, makine sanayisinin gelişmesi için de her fırsatta katkı sağladıklarını belirtti. MAKSİAD Başkanı Sarı da yerli ve milli üretime kazandırmayı planladıkları projelerinden bahsetti. Gençlerin daha donanımlı ve nitelikli hale getirilmesi için eğitim programlarının oluşturulması gerektiğini ve bunun sektöre büyük fayda sağlayacağını vurguladı. Ayrıca, mesleki yeterliliklerin artırılması ile mesleki kariyer gelişimi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

DENSAD İLE DE GÖRÜŞTÜ

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, öte yandan Denizli Nakış Sanayicileri Derneği (DENSAD) Başkanı İsmail Ayvaz ve Trend Fuarcılık ve Yayıncılık AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kayıkçı’yı da kabul etti; organizasyonları ile sektörlerini istişare etti.