KOSGEB DESTEĞİYLE DUBAİ’DEKİ OTOMOBİL FUARINA KATILDILAR

Denizli Ticaret Odası (DTO), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’ndan (KOSGEB) sağladığı desteklerle üyelerini yurt dışı fuarlara göndermeye devam ediyor. DTO, bu kez 33 kişilik heyeti Automechanika Dubai 2023 Uluslararası Otomotiv Yan Sanayi ve Yedek Parça Fuarı’na gönderdi. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini destekleyerek dünyanın dört bir yanındaki fuarlara götürmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Erdoğan, “Dünyanın öteki ucunda da olsa ilimize katkı sağlayacağına inandığımız her fuar için organizasyon yapmaya hazırız. Onları, işlerine yarayacak her fuara göndermeye hazırız” dedi.

DUBAİ VE KUZEY EMİRLİKLER’LE İLGİLİ GÖRÜŞMELER YAPTILAR

DTO, üyesi 30 firmadan 33 kişilik bir iş insanları heyetini, Orta Doğu ve Afrika’nın en büyük satış sonrası otomotiv ve hizmet fuarı olan Automechanika Dubai 2023 Uluslararası Otomotiv Yan Sanayi ve Yedek Parça Fuarı’na gönderdi. Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Aki’nin başkanlık ettiği heyet, Dubai ve Kuzey Emirlikler’de Türk İş Konseyi (Turkish Business Council in Dubai & Northern Emirates) üyeleri ile de bir araya gelerek iki ülke arasındaki ticareti geliştirmenin yolları ile iş birliği imkanlarını istişare etti.

Toplantının açış konuşmasını yapan DTO Yönetim Kurulu Üyesi Aki, Türk İş Konseyi üyelerine Denizli, sektörleri, Denizli Ticaret Odası, hizmetleri ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Her türlü iş birliğine ve yatırım ortaklıklarına açık olduklarını belirtti; iş insanlarını Denizli’ye davet etti.

Heyeti ağırlayan Türk İş Konseyi İş Geliştirme Koordinatörü Hülya Öcal Karcı ise konuklarını, konseyleri ile Dubai’deki iş ve ticaret imkanları hakkında ayrıntılı bilgilendirdi.

BAŞKAN ERDOĞAN: ÜYELERİMİZİ, DÜNYANIN ÖTEKİ UCUNDA DA OLSA İŞLERİNE YARAYACAK HER FUARA GÖNDERMEYE HAZIRIZ

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini KOSGEB destekleriyle dünyanın dört bir yanındaki fuarlara götürmeye devam edeceklerini söyledi. Erdoğan, “Denizli Ticaret Odası olarak fuarları önemsiyoruz. Üyelerimizden gelen talep üzerine işlerine katkı sağlayacağını düşündüğümüz sektör bazlı fuarlar için araştırmalar yapıyoruz. Dünyanın diğer ucunda da olsa ilimize katkı sağlayacağına inandığımız her fuar için organizasyonumuz oluyor ve mümkün mertebe çok sayıda üyemizle bu fuarlara katılmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda 33 üyemizi, Orta Doğu ve Afrika’nın en büyük satış sonrası otomotiv ve hizmet fuarı olan Automechanika Dubai 2023 Uluslararası Otomotiv Yan Sanayi ve Yedek Parça Fuarı’na gönderdik. Üyelerimizin işlerine katkı sağlamak ve bunu KOSGEB desteğiyle yapmak bizlere mutluluk veriyor. KOSGEB Başkanımız Sayın Hasan Basri Kurt ile ekibine, bize gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz” diye konuştu.