Denizli Ticaret Odası (DTO), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteğiyle, üyelerini yurt dışı fuarlara göndermeye devam ediyor. Bu kez medikal sektörüne yönelik fuar organizasyonu gerçekleştirdi; 20 firmadan 23 kişilik bir iş insanları heyetini, Almanya’nın Düsseldorf şehrine götürdü. DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini KOSGEB destekleriyle dünyanın dört bir yanındaki fuarlara götürmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Erdoğan, “İlimize ve sektörlerimize katkı sağlayacağına inandığımız her fuar için üyelerimizden talep geldiği müddetçe organizasyon yapacağız” dedi.

MEDİKAL SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELERİ TAKİP ETTİLER

DTO üyesi 10 firmadan 23 kişilik bir iş insanları heyeti, 13-16 Kasım arasında düzenlenen Medikal Teknoloji Fuarına (MEDICA) katıldı. Denizlili üç firmanın da stant açtığı fuarda, DTO heyetinde yer alanlar, yeni gelişmeleri ve teknolojileri yakından takip etmek fırsatı buldu. Heyet ayrıca organizasyon kapsamında Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Köln Şube Başkanı Yunus Arslan ile de bir araya gelerek, iş birliği imkanlarını istişare etti.

BAŞKAN ERDOĞAN: İLİMİZE VE ÜYEMİZE KATKI SAĞLAYACAK TÜM FUARLARA GİDERİZ

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, KOSGEB destekleriyle üyelerini dünyanın dört bir yanındaki fuarlara götürmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Erdoğan, “Denizli Ticaret Odası olarak önceliklerimizden biri de fuarlardır. Üyelerimizden gelen talep üzerine işlerine ve ilimize katkı sağlayacak fuarlar için araştırmalar yapıp, organizasyonlar düzenliyoruz. KOSGEB desteği ile de talep eden ve şartları uyan üyelerimizi bu fuarlara götürüyoruz. Bu kapsamda bu kez 23 üyemizi, Medikal Teknoloji Fuarına gönderdik. Fuarda, Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm projemiz kapsamında yer alan Dizayn Medikal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi de vardı. Üyemizin ürettiği tek kullanımlık bornoz ile defne yaprağı özü içeren iyileştirici özellikli çarşafın, fuarda ilgiyle takip edildiğini gördük; gurur kaynağımız oldu. Yeni teknolojileri ve gelişmeleri yakından takip eden heyetimiz, MÜSİAD Köln Şube Başkanımız Yunus Arslan ile de bir araya gelerek, iş birliği imkanlarını istişare etti” diye konuştu.