Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, farklı sektörlerden üyelerini ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunuyor. İstek ve önerilerini not alıp, ilgili mercilere iletiyor. Üye ziyaretlerine bu yıl da kesintisiz devam edeceklerini söyleyen Başkan Erdoğan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana üyelerimizin her koşulda her daim yanındayız. Onları ziyaret edip dinliyoruz; talepleri ile önerilerini dikkate alıyoruz. Aynı zamanda Denizli Ticaret Odamızdan beklentilerini de dile getiriyorlar; bunlarla yol haritamızı belirliyoruz. Üyelerimiz, varlığımızın nedenidir; onlara hizmet etmeye ve faydalı olmaya çalışıyoruz” dedi.  

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, mimarlık, mühendislik, plan-proje hazırlama faaliyetleri kapsamında kalan üyelerinin yer aldığı 29’uncu Meslek Komitesi ile işletmeleri ziyaret etti.

Gün boyunca gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretle RE/MAX Model Gayrimenkul Danışmanlığı Limitet Şirketi’nin sahibi Mehmet Güney, Çağdaş Şahal Mimarlık Mühendislik İnşaat Tekstil Bilgisayar Yazılım Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi’nin sahibi Çağdaş Şahal, İnerji İnşaat ve Enerji ile Haphug Freeze Dried’in sahibi Sidar Anıl Özalp, Çıralı Grup ile Çıralı Gayrimenkul Yatırım AŞ’nin sahipleri Kerim Çıralı ve İrem Çıralı Soylu’nun yanı sıra MEC Ajans’ın sahibi kadın girişimci Mehtap Karan ile görüşen Başkan Erdoğan’a DTO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Oğuzhan Şahan, DTO Meclis Üyesi Halil İbrahim Satır, DTO 29’uncu Meslek Komitesi Başkanı Fatih Aydın, Komite Başkan Yardımcısı Ali Kocabay, komite üyeleri Mustafa Atar, Muhammet İnan ile İmren Çıralı Soylu ve DTO Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin eşlik etti.

MİKROPLAS’I ZİYARET ETTİLER

Başkan Erdoğan, Mikroplas Plastik ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi ve Ticaret AŞ ile Perçin İplik Tekstil Konfeksiyon Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi’nin sahibi Yavuz Perçin’i işletmesinde ziyaret ederek sektörlerini istişare etti. DTO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Taşevli, DTO Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Taştan, Meclis Üyeleri Bekir Çakır, Cevat Akçil, Murat Saylan ile Muhammet Ali Çelik, DTO 11’inci Meslek Komitesi Başkanı Orhan Aydoğmuş, Komite Başkan Yardımcısı Ethem Mutlu Boyacı ve DTO Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin’in hazır bulunduğu ziyarette, iş insanı Perçin konuklarına işletmesini gezdirerek işleri hakkında ayrıntılı bilgilendirdi.

MEC AJANS 1 YAŞINDA

Başkan Erdoğan ile beraberindeki heyet, ilk yaşını kutlayan MEC Ajans ve Günlük TV’nin sahibi genç kadın girişimci Mehtap Karan ile ekibini de ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledi. Sektörleri hakkında bilgi alıp, görüş alışverişinde bulundu. Başkan Erdoğan, MEC Ajans’ın çıkışında civardaki esnafı da ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

BAŞKAN ERDOĞAN: YOL HARİTAMIZI, ÜYELERİMİZLE BELİRLİYORUZ

Üyelerinin kendilerine rehberlik ettiğini söyleyen Başkan Erdoğan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana üyelerimizle iç içeyiz. Onları ziyaret edip, talepleri ile önerilerini dikkate alıyoruz. Aynı zamanda Denizli Ticaret Odamızdan beklentilerini de dinliyoruz ve yol haritamızı onlarla belirliyoruz. Üyelerimiz, bizlerin varlığının sebebidir. Var gücümüzle onlara layık olmaya çalışıyoruz. Bu yıl da sektörlerimizin nabzını tutmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

DTO 2. MESLEK KOMİTESİ, NAPA OTEL’DE TOPLANDI

Öte yandan DTO’nun otel, motel, pansiyon, tatil yerleri, güzellik salonu, kuaförlük işletmeciliği ile seyahat acentesi, tur operatörlüğü ve rehberlik faaliyetleriyle iştigal eden üyelerinin yer aldığı 2’nci Meslek Komitesi, aylık olağan toplantısını, Napa Otel’in sahibi Mesut Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Misafirperverliği dolayısıyla DTO Disiplin Kurulu Üyesi Yılmaz’a teşekkür eden Başkan Erdoğan, “Güzel ve verimli bir buluşma oldu. Komite toplantımızda, üyelerimizden gelen talep ve önerilerle sektörlerindeki son gelişmelerin bulunduğu gündemi değerlendirerek karara bağladık; önümüzdeki günlerde bu konularla ilgili neler yapacağımızı da planladık. Hayırlara vesile olsun” dedi.