DIŞ TİCARET EĞİTİM PROGRAMI (İNGİLİZCE)

04Kas(Kas 4)08:3016(Kas 16)15:00DIŞ TİCARET EĞİTİM PROGRAMI (İNGİLİZCE)

Etkinlik Bilgileri

Kayıt için: www.dto.org.tr/disticaret

T.C. Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın Teknik Destek Programı kapsamında desteklediği, odamızca yürütülmekte olan ve Denizli ABİGEM’in proje ortağı olduğu ‘DIŞ TİCARET PROGRAMI’ projesi kapsamında İngilizce dilinde Dış Ticaret Eğitim Programı düzenlenecektir. Bu eğitim programı ile ilimiz işletmelerinin dış ticaret kapasitesi artırılarak rekabet güçleri doğrudan arttırılmış olacaktır.

Eğitim dili İngilizce olacak, böylece katılımcılar doğrudan uygulamaya dönük bilgiyle eğitim alacaklardır.   Eğitim içeriği oluşturulurken hiç bilmeyen ya da kısmen dış ticareti bilen kişilere dönük bir program oluşturulduğu için, A-dan Z-ye tüm konular verilerek ve uygulamalı olarak her türlü bilgi yüklenerek eğitim tamamlanacaktır.

Eğitim 4-5-6-7-8-9 Kasım ve 13-14-15-16 Kasım 2019 günlerinde, saat 08.30 -12.30 / 13.00-15.00 arası düzenlenecek olup, eğitime tam  katılım zorunlu olacaktır.

Eğitim İçeriği (günlük 6 saat)

1. Ne öğrenilmeli (dış ticaretin ana başlıkları)? / 2 saat
  24. İhracat teşvik rejimi ve diğer destekler. / 2 saat
  25. Eximbank programları. / 2 saat

Eğitmen

Hakan Akın, 1985 yılında dış ticaret sektöründe çevirmen olarak çalışmaya başladı, Hacettepe Üni. İngiliz Dil Bilimi bölümünden 1987’de mezun oldu. 1996 yılında dış ticaret eğitimleri vermeye başladı. İlk kitabı YENİ İŞİMİZ DIŞ TİCARET 1999 yılında yayınladı. Kitap 2019 Mayıs ayında 12. Baskısını yaptı. 2004’te Danışmanlık çalışmalarına başladı ve 2006 yılında danışmanlığını verdiği bir firma KOSGEB tarafından o dönemde ihracatını en çok arttıran KOBİlere verilen , “hızlı balık” ödülünü aldı. 2019 Haziran ayına kadar 58 il ve 16 ülkede 3155 gün eğitim ve 526 gün danışmanlık çalışması gerçekleştirdi. Avrupa Birliği’nin Türkiye’de gerçekleştirdiği “uluslararasılaşma” projelerinde yerel uzman olarak görev almaktadır. Dış ticaret ile ilgili 10 kitabı vardır. Anadolu Dış Ticaretçiler Derneği kurucularındandır ve Amatör Denizci Belgesi sahibidir.

BAŞVURU ÖNCESİ MUTLAKA OKUMANIZ VE ONAYLAMANIZ GEREKEN ÖNEMLİ BİLGİLER:

• Bu eğitim T.C. Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın Teknik Destek Programı kapsamında desteklediği ‘DIŞ TİCARET PROGRAMI’ projesi kapsamında düzenlenecektir. İçerik ile ilgili sorumluluk Denizli Ticaret Odası’na aittir ve T.C Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın görüşlerini yansıtmaz.
  • Eğitim dili İNGİLİZCE olacaktır. Başvuran kişinin aşağıdaki formu kendisinin doldurması gereklidir. Katılımcı İngilizce anlayabilmeli, eğitim sırasında Türkçe soru-cevap veya konu anlatımı talep edemeyeceğini bilerek ve kabul ederek başvuru yapmalıdır.
  • Katılımcılar kendi bilgisayarlarıyla eğitime katılacaktır.
  • Başvuru yapılması eğitime katılım teyidi anlamına gelmemekte, sınırlı kontenjan olması nedeniyle aşağıda istenen bilgiler değerlendirilerek katılımcılar belirlenerek, telefonla haber verilecektir.
  • Son başvuru tarihi 29 Ekim 2019 günü olup, başvuru yapmak için linkteki formun doldurulması gerekmektedir.

Sorularınız için: 02582950085 nolu telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla göster

Zaman