İŞ DÜNYASINDA YAPAY ZEKA ARAÇLARI EĞİTİM SEMİNERİ
10Eyl09:3016:30İŞ DÜNYASINDA YAPAY ZEKA ARAÇLARI EĞİTİM SEMİNERİ
Etkinlik Bilgileri
T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğünün program otoritesi olduğu İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı (İKG OP), Avrupa Birliği
Etkinlik Bilgileri
T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğünün program otoritesi olduğu İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı (İKG OP), Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilmektedir. İKG OP kapsamında “Cinsiyet Eşitliği Odağında Geleceğin İnsana Yakışır İşleri Yaklaşımının Desteklenmesi Hibe Programı” kapsamında “Geleceğin İnsana Yakışır İşlerinin Denizli’de Nitelikli Kadın ve Erkek İşgücü İçin Teşvik Edilmesi Projesi” (TREESP1.3.FoW/P.03/365) odamızca Denizli Organize Sanayi Bölgesi (DOSB) ortaklığında ve iştirakçileri Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) ve Çalışma ve İş Kurumu Denizli İl Müdürlüğü (Denizli İŞKUR) ile yürütülmektedir.
Projemiz toplumsal cinsiyet eşitliğini gözeterek Denizli işgücü piyasasını insana yakışır çalışma yaşamına hazırlamak ve Türkiye’de nitelikli işgücünün istihdam ve istihdam edilebilirlik düzeyine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Bu amaçla Geleceğin Meslekleri Eğitim Seminerleri düzenlenecektir.
10 Eylül 2024 tarihinde saat 09.30’da yapılacak olan eğitimimiz için içerik aşağıda verilmiştir.
İŞ DÜNYASINDA YAPAY ZEKA ARAÇLARI EĞİTİM SEMİNERİ
Tarih: 10 Eylül 2024, Saat: 9.30 – Yer Denizli Ticaret Odası
İçerik:
• Yapay Zeka Kavramı ve Methodolojisi
• Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi Temelleri
• İş Dünyasında Yapay Zeka Uygulamaları
• Yapay Zeka Araçları ve Platformları
• Yapay Zeka Projelerinin Planlanması ve Uygulanması
• Gelecek Trendleri ve Yapay Zekanın İş Dünyasına Etkisi
• Yapay Zekanın Regülasyonları ve Hukuki Boyutu
• Uygulamalı Atölye Çalışmaları
Eğitmen Profili
Eğitmen Prof. Dr. İsmail OVALI Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Malzeme Eğitimi Bölümünden 2003 Yılında Mezun oldu. Aynı bölümde 2006 yılında Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı. Aynı eğitim programında 2012 yılında Doktora eğitimini tamamlamıştır. 2007 Yılına Kadar Ankara’da Dolsan medikal başta olmak üzere birçok özel sanayi kuruluşunda CAD-CAM Departmanlarında çalışmıştır. 2007 yılında Hacettepe Üniversitesi Hacettepe Meslek Yüksekokulu Makine Resim Konstrüksiyon Programında Öğretim görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. 2007-2012 Yılları arasında bu görevini sürdürmüştür. 15.03. 2013 tarihinden itibaren Pamukkale Üniversitesi İmalat Mühendisliği bölümünde Öğretim Üyesi olarak göreve başlamıştır. 2022 Yılında Pamukkale Teknokent Genel Müdürü olarak atanmış ve hale bu görevi sürdürmektedir. 2024 yılında Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Fakültesine Dekan olarak atanmış ve bu görevinide hala sürdürmektedir. Halen aynı görevini südürmektedir.2008 yılında Catianın Yüzey Modelleme alanında CATIA Specialist almıştır.
Uzmanlık alanı Bilgisayar Destekli Tasarım ve İmalat Olan İsmail OVALI’nın bu alanda basılmış beş adet kitabı bulunmaktadır.
Projeler ile CATIA
ANSYS Workbench
Projeler ile Autocad
CNC Programlama
Solidworks ile Üretimden İmalata
Pamukkale Üniversitesi Teknokent Bünyesinde kurduğu NCT Robotik iç mekân (Indoor Robot) servis robotları üzerine olan çalışmalarına devam etmektedir.
Kimler Katılabilir?
DTO, DOSB ve GESİFED Üyesi İşletmelerin Temsilcileri ve Yöneticiler
Kontenjanımız sınırlıdır.
Kayıt:
Daha fazla göster
Zaman
(Salı) 09:30 - 16:30
Yer
Denizli Ticaret Odası