İŞ’ TE DUYGUSAL ZEKA VE BAŞARI

20Nis09:3011:00İŞ’ TE DUYGUSAL ZEKA VE BAŞARI

Etkinlik Bilgileri

İÇERİK

Çalışma hayatının değişen kurallarından yola çıkarak eğitim ve uzmanlığımızın dışında kendimizi ve birbirimizi idare etmekte ne kadar başarılı olduğumuzla ölçülüyoruz. Pandemi sonrası dijital dönemde değişen iş dinamikleri ile başarı algımızı dengeleyebilmek karmaşık hale gelmiştir. Bu aşamada duygusal zeka gelişimi başarıyı önemli ölçüde etkilemektedir.

Duygusal zekanın anlamı, duygusal zekanın dijital dönemde neden önem kazandığı, iş hayatında soyut becerilerin somut gerekliliği, iş hayatında dinleme ve anlama becerileri, iş hayatında iletişim, iş hayatında ekip liderliği, iş birliği ve iş hayatında duygusal zeka ile başarı arasındaki doğrusal orantı konularına değinilecektir.

KİMLER KATILMALI

Duygusal zekanın iş yaşamında kariyere, başarıya, liderlik becerisine, iletişim yeteneğine, iş performansına ve işe alım sürecinde personel değerlendirmeye olan katkısını öğrenmek isteyen herkes eğitime katılabilir.

EĞİTMEN

Fulden EKİZLER – Öğr. Gör. / Eğitim Danışmanı

Kariyer, başarı, duygusal zeka, iletişim, mikro ifadeler, empati ve NLP alanlarında yüz yüze ve online eğitim ve seminerler vermektedir. Yeni nesil eğitim tasarımları üzerine proje, girişim ve çalışmalar yürütmektedir.

2001 yılından bu yana eğitimci olarak aktif iş hayatında yer alan Fulden Ekizler, ODTÜ ELT bölümünden onur derecesiyle mezun olmuştur. 2001 -2006 yılları arasında Denizli’de özel sektörde görev almıştır. 2007 yılında PAÜ Yabancı Diller Yüksekokulu’na Öğretim Görevlisi olarak girmiş ve yüksek lisansını PAÜ İngiliz Dil Biliminde tamamlamıştır. Yabancı Diller Yüksekokulunda, Eğitim Koordinatörlüğü görevinde bulunmuştur. 2016 yılında Birmingham’da IATEFL eğitim seminerlerine katılmıştır.

Öğretim Görevlisi olarak çalıştığı sürede, iletişim, insan ilişkileri, insan psikolojisi, zihin ve bilinçaltı konularında Gestalt yaklaşımını temel alan bir akademide Dr. Umut Kısa ile kariyer koçluğu, yaşam koçluğu, takım koçluğu, öğrenci koçluğu ve NLP alanlarında eğitimler almıştır. 2018 yılında Prof. Dr. Paul Ekman International Manchester ESaC-ETaC Duygusal Zekâ Uzmanlığı ve Mikro ifadeler eğitimlerini tamamlamıştır. Meslek seçimi ve kariyer yönetiminde önemli bir unsur olan ilk İzotomi Analisti olarak Denizli’de hizmet vermektedir. Fulden Ekizler başarı üzerine ünlü yazar Mümin Sekman ile çalışmalara devam etmektedir.

YÖNTEM

Eğitim, Zoom üzerinden online şekilde sunum destekli yapılacaktır. Eğitim, sunumun içeriğiyle birlikte katılımcıların interaktif olması göz önüne alınarak sürdürülecektir.

09: 30 – 11: 00

Daha fazla göster