Büyükşehir Muhtarlar Derneği Yönetimi, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’a ziyarette bulundu.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Kınıklı Mahalle Muhtarı Yaşar Kalay, Yunus Emre Mahalle Muhtarı Süleyman Gencer, Akköy Mahalle Muhtarı Evran Kuzu, 15 Mayıs Mahalle Muhtarı Salih Okkalıoğlu, İncilipınar Mahalle Muhtarı Kadir Göksu, Atalar Mahalle Muhtarı Fatma Yıldan, Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Mehmet Ahilik, Eskihisar Mahalle Muhtarı Ramazan Özkurt’u makamında ağırladı.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erdoğan “Muhtarlar halkımızı temsil ederek önemli bir görev üstlenmektedirler. Sorumlu oldukları mahallelerin istek, ihtiyaç ve görüşlerini tespit ederek ilgili makamlara iletirler. Bu bakımdan muhtarlarımızın fikir ve görüşleri bizler için önemlidir. Her zaman söylediğim gibi ilimizi güzelleştirmek ve ileriye götürmek için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu bakımdan ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Kalay ise Başkan Erdoğan’ın çalışmalarını başarılı bulduklarını belirterek “Başkan Uğur Erdoğan’ın göreve geldiğinden bu yana çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini görüyoruz. Bu görev sorumluluğu bizleri sevindirmektedir. Bizler bu doğrultuda başkanımızla mahallerimiz ve ilimiz adına işbirliği içerisinde çalışmayı isteriz” diye konuştu.