Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayici Tüccar ve İşadamları Platformunun dönem sözcülüğü görevini devraldı.

Devir teslim törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Sanayici Tüccar ve İşadamları Platformu üyesi oda ve dernek yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Başkan Uğur Erdoğan, Denizli’de 24 kurum, kuruluş, dernek ve sivil toplum örgütünün üye olduğu Denizli Sanayici Tüccar ve İşadamları Platformunun Denizli adına önemli işlere imza attığını belirterek, “Denizli’yi ilgilendiren bir konuda ortak çözümler üreten platformumuz, ilimiz için lobi faaliyetlerine devam edecektir. ” diye konuştu.

İstihdamın, üretimin, ihracatın, büyümenin ve gelişmenin temelini istikrarın oluşturduğuna dikkat çeken Başkan Erdoğan, “Ülkemiz üzerinde fitne dümeni çevirenlere inat Denizli olarak hep birlikte daha çok çalışacağız, daha güçlü olacağız ve üretimde zirveye koşmaya, ihracatta rekorlar kırmaya devam edeceğiz. Denizli olarak, bir tohum gibi toprağı yarıp güneşe ulaşmak için yolumuza çıkan bütün engelleri hep birlikte aşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Artık istihdam, yerli üretim ve ihracat konusunda dirilme ve haykırma zamanıdır. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle zaman, istihdam seferberliği zamanıdır. Elimizi taşın altına koyma ve ülkemizin geleceği için üretme, yeniden büyük Türkiye’yi ve güçlü Denizli’yi kurma zamanıdır. Sanayi büyürse, üretim artarsa, istihdam yükselirse, Denizli büyür, Türkiye büyür.” dedi.

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert ise platformun Türkiye’ye örnek olduğunu ifade ederek, “Platform, ortak sesle Denizli çıkarları için hareket etmeye devam ediyor. Bu birlikteliğimiz sayesinde birçok kazanımlar elde ettik.” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmalar sonrasında Başkan Erdoğan, platforma katkıları dolayısıyla Kocasert’e teşekkür plaketi takdim etti.