YENİMEDYADER’DEN DTO ÜYELERİNE TOPYEKÛN DESTEK!

Denizli’deki internet gazetelerinin çatı örgütü Yeni Medya Yayıncıları Derneği (YENİMEDYADER) Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyası kapsamında Denizli Ticaret Odası (DTO) üyelerine, indirimleri oranında indirim yapacak; bu sayede DTO üyelerinin kampanyalarını herkes duyacak. Oda ile dernek arasında protokol imzalandı.

Türkiye’nin 2019-2021 yılları arasını kapsayan Yeni Ekonomik Programı’nda yer alan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) başlattığı ve kamuoyundan desteğin her geçen gün arttığı Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyası’na Denizli’deki internet gazeteleri de katıldı.

DTO İLE YENİMEDYADER İLKİ BAŞARACAK

Denizli’nin internet haber sitelerini aynı çatı altında toplayan Yeni Medya Yayıncıları Derneği (YENİMEDYADER) ile Denizli’nin en büyük ekonomik sivil toplum kuruluşu Denizli Ticaret Odası (DTO) arasında protokol imzalandı; Denizli, Türkiye’de bir ilke daha imza attı.

PROTOKOL İMZALANDI

YENİMEDYADER’in DTO üyelerine özel uygulamasına yönelik protokol, Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ile Yeni Medya Yayıncıları Derneği Başkanı Sedat Kurt tarafından imzalandı. Törene, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ile YENİMEDYADER’e üye 14 internet gazetesinin temsilcileri de katıldı.

DTO ÜYELERİNE, MİLYONLARCA OKUYUCUYA AYNI ANDA ULAŞMA İMKÂNI!

Basın sektöründeki DTO üyesi firmaların yer aldığı YENİMEDYADER ile imzalanan protokolle, Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyası’na topyekûn destek verilecek. Protokol kapsamında YENİMEDYADER’e üye bulunan ve her ay milyonlarca okuyucuya ulaşan 14 internet gazetesi, kampanyaya katılan Denizli Ticaret Odası üyelerine ayrıcalık tanıyacak… YENİMEDYADER üyesi gazeteler, DTO üyelerine, kampanyaya dair reklamlarında, kampanyaya verdikleri destek oranında indirim yapacak. Sadece, Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyası’na özel hazırlanacak görselleri milyonlarca okuruna ulaştıracak olan YENİMEDYADER, kampanyaya yüzde 10’la katılacak DTO üyesine yüzde 10, yüzde 50 ile destek veren üyeye de yüzde 50 indirim imkânı sağlayacak. DTO üyesi firma, ne kadar indirim yapıyorsa, kampanyaya dair reklamlarında o kadar indirimden faydalanacak.

KURT: “ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMALIYIZ” 

YENİMEDYADER Başkanı Sedat Kurt, “Kentimizin ekonomik dinamikleri, ilk gününden bu yana bu kampanyayı destekliyor. Tüketiciye doğrudan ulaşmak için reklam da kaçınılmaz bir gereç… Biz de üzerimize düşeni yapıp, elimizi taşın altına koyduk. Firmanın yaptığı indirim oranında kendisine indirim yapacak ve Denizlililerin birinci haber kaynağı olan internet gazetelerimizde indirim kampanyalarının duyurulmasına yardımcı olacağız. Bu uygulamamız, Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyası sürdüğü sürece devam edecek. Bu işbirlğinin kentimizdeki ticari hayata da ivme kazandıracağına inanıyorum” dedi.

DTO BAŞKANI ERDOĞAN: “TÜRKİYE’DE İLKLERİ BAŞARIYORUZ”

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ise, DTO üyesi işyerlerinin kampanyayı gönülden desteklediklerini belirterek, “Şu an itibarıyla 140 işletmemiz, bu kampanyayı destekliyor. Sizler de dahil olmak üzere, Denizlililer bu kampanyaya katkı vermek için yarışıyorlar. Basın sektörünün temsilcileri olarak sizlerin de elini taşın altına koyduğu bu birliktelik, bizi son derece mutlu etti. Ülkemizde, bu kampanyada ilk kez böyle bir adım atılıyor. Bu protokolün, Türkiye’ye örnek olacağı inancındayım. Hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

BOYACI: “BU BİRLİKTELİKTEN SİNERJİ DOĞACAKTIR”

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Başkanı Osman Nuri Boyacı da internet medyasının her geçen gün geliştiğine ancak henüz bir yasasının bulunmadığına, YENİMEDYADER’in örgütlenmesinin bu anlamda önemli olduğuna dikkat çekti. Boyacı, “Arkadaşlarımız, internet yayıncılığının ilkeli yapılması için gayret gösteriyorlar… Şimdi de ellerini taşın altına koyuyorlar. İki kurum arasındaki bu birliktelikten sinerji doğacaktır; kutluyorum” dedi.