TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00-16.00 saatlerinde, kurul üyelerinin bağlı bulundukları Oda/Borsa hizmet binalarında yapılacaktır.

Bununla ilgili olarak Denizli Ticaret Odası’na bağlı TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Seçmen Listesi TOBB’dan 11 Şubat 2019 taarihinde yazı ekinde Odamıza gönderilmiş olup aşağıdaki gibidir.

27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00-16.00 saatleri arasında Odamız Hizmet Binasında gerçekleştirilecek olan Denizli Ticaret Odası TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimlerinde İcra Komitesi üyeliğine aday olacak Kurul üyelerinin adaylık başvuruları, 11 Şubat 2019 Pazartesi günü başlayacak olup, 22 Şubat 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile Denizli Ticaret Odası Genel Sekreterliği’ne yapılacaktır.

Denizli Ticaret Odası TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine duyurulur.E